Битови ямкови ключове2023-09-26T18:07:41+00:00

Битови ямкови ключове

Секретните специални или т.нар ямкови ключове (ключове с дупки), се отличават от секретните ключове по това, че от двете си страни те имат идентично нарязани ямки (малки кръгли дупки) с различен диаметър и дълбочина. Тази технология значително повишава секретността на заключването и прави ямковите ключалки значинтелно по-сигурни.

НАШИТЕ КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ

Предлагаме нашите ключарски услуги в региона на Димитровград и околните населени места включително: Първомай, Чирпан, Хасково, Симеоновград, Харманли, Любимец и Свиленград и други.

Аварийна Помощ

Предлагаме спешна помощ при заключване за домове, автомобили и бизнес обекти. Без значение дали сте заключили ключовете си вътре или сте ги изгубили, нашите опитни ключари ще реагират бързо и безопасно.

Ремонт на брави

 Нашите професионални ключари предлагат услуги по ремонт на брави, които могат да възстановят сигурността и функционалността на вашата врата или заключваща система.

Дубликати на ключове

Нашата услуга по изработка на дубликати на ключове гарантира точни копия на вашия ключ, така че винаги да имате резервни, било то за членове на семейството или служители.

ТЕЛЕФОН

0888 52 56 53

EMAIL

info@vipkluchar.com

РАБОТНО ВРЕМЕ

08:00 – 18:00

ТЕЛЕФОН

0888 52 56 53

EMAIL

info@kliuchargavazki.com

РАБОТНО ВРЕМЕ

08:00 – 18:00

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Нашата ключарска фирма е ангажирана с гарантирането на най-високото качество във всяка от нашите услуги. С професионализъм и прецизност, ние осигуряваме вашата сигурност и удовлетворение. Когато избирате нашите ключарски услуги, можете да бъдете сигурни в качеството на обслужване. Нашите опитни ключари и използваните от нас материали са гаранция за безопасност и надеждност.

ПИШЕТЕ НИ

Имате по-специфични изисквания към нас? Ще се радваме да ви помогнем с ключарски услуги и да ви предоставим индивидуална оферта, съобразена с вашите нужди.

[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]
Go to Top